Workshop Geweldloze communicatie, organisatiecultuur & ondernemingsraden

Workshop Geweldloze communicatie, organisatiecultuur en de ondernemingsraden

Geweldloze communicatie heeft veel te bieden voor ondernemingsraden die hun werkwijze willen vernieuwen. Als OR-leden geweldloze communicatie toepassen leidt dit tot krachtiger en meer stoutmoedige ondernemingsraden, die zich beijveren voor de verbetering van de organisatiecultuur en de arbeidsverhoudingen.

De kracht van geweldloze communicatie voor de medezeggenschap.

Aldus Leo van der Linde in zijn onlangs verschenen boek “Wij dragen de kroon; over geweldloze communicatie, organisatiecultuur en ondernemingsraden”. Daarin betoogt hij dat geweldloze of verbindende communicatie voor ondernemingsraden uitgekiende strategieën biedt.

In deze online workshop zal hij ingaan op de vraag waarom het voor OR-leden belangrijk is dat zij zich verdiepen in het thema organisatiecultuur. En hoe geweldloze communicatie werk maakt van de verbetering van de arbeidsverhoudingen en de organisatiecultuur.

Na het volgen van deze workshop ga je als MZ-professional naar huis met meerdere inzichten en handvatten. Je weet dat elke cultuur een specifieke strategie vergt. En dat je dit kunt inzetten om de medezeggenschap met gerichte strategieën aan de slag te laten gaan om de cultuur van hun organisatie te veranderen.

Voor wie?
Trainers/adviseurs en ambtelijk secretarissen.

Door wie?
Leo van der Linde I OR-fluisteraar

Wanneer?
11 februari 2021 (13.30 – 16.00 uur).

Waar?
Online (ZOOM).

[ninja_form id=3]

Lid worden

Lees Interacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *