Wil je lid worden van de BVMP?

Wie kunnen lid worden?

Het is voor iedere professional werkzaam in de medezeggenschap mogelijk om lid te worden van de BVMP. Bent u trainer, adviseur, ambtelijk secretaris, jurist, advocaat of mediator? Dan is de BVMP de beroepsvereniging voor u!

BVMP Geregistreerd Lid:

  • Als lid kunt u gratis deelnemen aan de verschillende workshops, congressen, netwerk-events en dergelijke die elk jaar worden georganiseerd.
  • Als lid kunt u uw netwerk vergroten met andere professionals uit uw branche, waardoor u niet alleen uw kennis kunt verbreden en/of verdiepen, maar tevens in contact kunt komen met potentiële opdrachtgevers en doorverwijzers.
  • Als lid wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de activiteiten van de vereniging en van belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Als lid kunt u gebruik maken van diverse ledenvoordelen.


Ledenvoordelen:


Wat kost een lidmaatschap?

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 120,00 per jaar. De BVMP is niet BTW-plichtig. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt telkens stilzwijgend verlengd.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap kan hier.

Hoe kan ik lid worden?

U kunt lid worden door het formulier op deze pagina in te vullen.

Lid worden

  • Wanneer de factuur naar de organisatie gestuurd moet worden voor het lidmaatschap van de BVMP. Vul hieronder de adresgegevens in.
    Je gegevens worden opgenomen in de administratie en de mailserver Activecampaign voor de nieuwsbrief van de vereniging.